Koulutushaku
Koulutushaku / Ravintola- ja catering-ala / Ravintola- ja catering-alan perustutkinto
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto kokki
Ravintola- ja catering-ala
16.06.2022 - 01.09.2022
Tähän perustutkintoon voit hakea, jos olet suorittanut peruskoulun, lukion oppimäärän tai jonkin ammatillisen tutkinnon. Opinnot ovat päiväopintoja. Opintoihin sisältyy työpaikalla oppimista. Lue lisää
Ravintola- ja catering-ala kokki tai tarjoilija
Oppisopimuskoulutuksen edellytys on, että sinulla on alan työpaikka, jossa työskentelet vähintään 25 viikkotyötuntia. Työpaikkasi voi olla kokkina ammattikeittiössä esim. päiväkotien, koulujen ja palvelukeskusten keittiössä. Voit työskennellä myös kahvilassa, katu- ja pikaruokapaikassa sekä juhla- ja pitopalveluyrityksissä. Tarjoilijana voit työskennellä ravintoloissa, henkilöstöravintoloissa, pubeissa, yökerhoissa, juhlapalvelu- ja matkailuyrityksissä, kahviloissa, pikaruokaravintoloissa ja liikenneasemilla. Oppisopimusta solmittaessa varmistamme, että voit opiskella työpaikassasi niitä työtehtäviä, joita tutkinnon perusteet edellyttävät ja että saat työpaikalla asianmukaista ohjausta. Voit olla ns. vanha työntekijä tai sinut voidaan rekrytoida uutena työntekijänä. Käytä tarvittaessa hyväksesi TE-toimiston palveluja. Jos olet työtön ja saamassa oppisopimustyöpaikan, varmista, onko työnantajalla mahdollisuus saada palkkaukseesi tukea TE-toimistosta. Opiskelet omalla oppisopimustyöpaikallasi, verkossa itsenäisesti ja tietopuolisessa lähiopetuksessa. Näytöt annetaan työpaikalla, joista osa saattaa tapahtua muualla kuin omalla oppisopimustyöpaikallasi. Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma, jossa selvitetään myös aikaisempi osaamisesi ja taitosi sekä mahdolliset tuen tarpeesi. Lue lisää
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto maahanmuuttajille kokki
Koulutus on tarkoitettu juuri sinulle, jos olet yli 20-vuotias työtön tai työttömyysuhan alainen TE-toimiston tai työllisuuden kuntakokeilun työnhakija. • Olet maahanmuuttaja • Sinulla on suomen kielen taso A2.2 (minimi) • Haluat kokiksi • Sinä olet kiinnostunut ravitsemisalasta • Sinä voit valmistaa ruokaa kaikista käytettävistä raaka-aineista hygienia- ja laatuvaatimusten mukaisesti. Lue lisää
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto on tarkoitettu sinulle, joka olet suorittanut peruskoulun, lukion oppimäärän tai jonkin ammatillisen tutkinnon. Olet kiinnostunut ravintola- ja catering-alasta tai haluat vaihtaa alaa. Opinnot ovat päiväopintoja. Hakeudut ravintola- ja catering-alan perustutkintoon ja ensimmäisen opiskeluvuoden aikana valitset osaamisalan kokki tai tarjoilija. Asiakaspalvelun osaamisalan opinnot toteutetaan Seinäjoella. Lue lisää
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto tarjoilija
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto on tarkoitettu sinulle, joka olet suorittanut peruskoulun, lukion oppimäärän tai jonkin ammatillisen tutkinnon. Olet kiinnostunut ravintola- ja catering-alasta tai haluat vaihtaa alaa. Opinnot ovat päiväopintoja. Ravintola- ja catering-alan perustutkintoa, asiakaspalvelun osaamisalaa voit opiskella Seinäjoella ja valmistua tarjoilijaksi. Hakeudut ravintola- ja catering-alan perustutkintoon ja ensimmäisen opiskeluvuoden aikana valitset osaamisalan tarjoilija tai kokki. Lue lisää
Ravitsemisalan osaaminen ajan tasalle
Oletko suorittanut ravitsemis- tai keittiöalan koulutuksen, mutta olet ollut jonkin aikaa poissa käytännön työelämästä ja osaamisesi kaipaa päivittämistä? Ravitsemisalan osaaminen ajan tasalle -koulutukseen voit tulla mukaan vaikka heti ja hankkia varmuutta ja osaamista ammattikeittiö osaamiseesi. Opiskelet verkossa ja työpaikalla n. 3- 5 kk riippuen aiemmasta työkokemuksestasi. Hyville tekijöille löytyy aina töitä, niin myös sinulle. Lue lisää
Testaamme koulutushakua. Uusi Sedu.fi-sivusto julkaistaan syyskuussa.
Etkö löytänyt etsimääsi?
Täytä avoin hakemus
Mitä etsit?