Hitsaajan pätevyyskoe

Jatkuva haku
Kortit ja pätevyydet
Päiväopiskelu

Hitsaajan pätevyyskokeet on tarkoitettu yrityksille ja hitsaajille joilta vaaditaan hitsaajanpätevyys.

Pätevyyskokeita ja pätevyyskokeisiin tarvittavaa koulutusta ja opastusta järjestetään joustavasti sopimuksen mukaan.
Vastaanotettuamme ilmoittautumisesi otamme yhteyttä ja sovittelemme sopivan ajankohdan ja paikan pätevyyskokeiden suorittamiseksi.

Voit ilmoittautua pätevyyskokeisiin sivun alalaidassa olevan ilmoittautumislinkin kautta tai olemalla yhteydessä suoraan kouluttajiimme.

Hitsauskoulutus:
Ennen hitsaajan pätevyyskoetta hitsausta voidaan harjoitella kouluttajan ohjauksessa.
Koulutuksen hinta:
- Teräs: 120 € (sis. alv 24 %) / opiskelija / päivä
- RST: 185 € (sis. alv 24 %) / opiskelija / päivä

Pätevyyskokeiden hinnat sisältävät koepalat (erikoismateriaalit asiakkaalta), rikkomattoman ja rikkovan aineenkoetuksen ja pätevyystodistuksen.
Tiedustele hintoja kouluttajilta.

Sedu on Pätewin Oy:n pätevöintilaitoksen sopimusvalvoja PED -hitsauskokeiden osalta.

Lapua
Jari Peltokangas, p. 040 868 2052