Liiketoiminnan ammattitutkinto (myyjä/tekninen myyjä)

Liiketoiminta

06.09.2022
Seinäjoki, Rastaantaival 2

13.09.2021 - 31.12.2022

Monimuoto-opiskelu

Sinulle, jolla on kokemusta myyntityöstä tai haluat vaihtaa alaa. Teet työtä päivittäistavarakaupassa, erikoisliikkeessä tai muissa myyntitehtävissä. Vahvista osaamistasi mm. myynnissä, asiakaspalvelussa ja markkinoinnissa. Hanki koulutuksesta ammattitaito, kehity tai etene työssäsi.

Liiketoiminnan ammattitutkinnossa opiskelet ammatillisia aineita, kuten myyntityö, markkinointi, asiakaspalvelu. Suoritat tutkinnon kaupan alan työtehtävissä.
Liiketoiminnan ammattitutkinnon (Myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisalan) suoritettuasi
- tunnet laajasti kaupan alaa ja sinulla on näkemystä siitä, mitä on tulevaisuuden kauppa
- hallitset asiakaspalvelun ja osaat toimia myös haastavissa tilanteissa
- löydät asiakkaan tarpeisiin sopivia ratkaisuja
- osaat myydä, olet myyjä!
- osaat suunnitella ja toteuttaa markkinointia sekä markkinointiviestintää
Työtehtäväsi voi olla myyjä, tuoteryhmävastaava, myyntineuvottelija ja toimit myymälässä tai b2b-myynnissä.

Koulutukseen voit hakeutua ympäri vuoden! Aloitusajankohdat ovat helmi-, huhti- ja syyskuussa. Hae seuraavaan aloitukseen 23.8.2022 mennessä.
Hae koulutukseen täyttämällä hakulomake.Vastaanotettuamme hakemuksesi otamme sinuun yhteyttä.

Opiskelet meillä omassa aikataulussasi juuri sitä mitä tarvitset. Halutessasi voit suorittaa vain yksittäisiä tutkinnon osia. Voit opiskella päätoimisesti tai joustavasti työn ohella. Koulutuksen lähipäivät järjestetään Teams-sovelluksella, jolloin opetus on vuorovaikutteista opettajan ja opiskelijoiden välillä. Opintoja varten tarvitset oman tietokoneen, Internet-yhteyden sekä kuulokemikrofonin. Voit osallistua kauempaakin, koska opiskelu ei edellytä paikalla oloa oppilaitoksessa.

Opintojesi sisältö ja aikataulu suunnitellaan kanssasi. Suunnitelmassa huomioidaan aiemmin hankkimasi osaaminen sekä koulutus. Koulutukseen kuuluu lähipäivien lisäksi itsenäisiä tehtäviä. Opintoihin sisältyy myös käytännön työssä oppimista työpaikalla ja siellä tehtävät näytöt. Voit hakea koulutukseen, vaikka sinulla ei olisi alan työpaikkaa.

Osallistumismaksu on 250 €.
Oppisopimuksella koulutus on maksuton.
Koko tutkinnon suorittaneella on mahdollisuus hakea ammattitutkintostipendiä 414 €, mikäli sinulla on riittävästi työkokemusta. Lisätietoja:
Osallistumismaksua ei voida palauttaa, mikäli keskeytät opintosi.

Omaehtoinen koulutus on päätoimista monimuoto-opiskelua, johon voi hakea esim. KELAn opintotukea, työttömyysetuutta tai aikuiskoulutustukea. Huomaathan, että tukipäätöksen saaminen voi kestää jonkin aikaa, joten haethan ajoissa koulutukseen.
Lisätietoa rahoitusmahdollisuuksista: http://www.sedu.fi/fi/Hakijalle/Opintojen-rahoitus
Koulutus on mahdollista suorittaa myös oppisopimuksella, jolloin sinulla tulee olla soveltuva alan työpaikka ja työnantaja, jonka kanssa voidaan solmia oppisopimus. Tällöin koulutus on osallistujalle maksuton. Oppisopimusasioissa ota yhteyttä:
Sedu työelämäpalvelut, oppisopimus(a)sedu.fi, p. 040 868 0627.

Soita ja kysy lisää:
Leila Ylikantola, p. 040 868 0842,
Mikael Salin, p. 040 868 0810
etunimi.sukunimi@sedu.fi

Jos emme heti vastaa, soitamme takaisin mahdollisimman pian.