Liiketoiminnan ammattitutkinto (terveydenhuollon sihteeri, osastonsihteeri)

Liiketoiminta

06.09.2022
Seinäjoki, Rastaantaival 2

16.05.2022 - 22.08.2022

Iltaopiskelu

Sinulle, joka olet kiinnostunut terveydenhuollon sihteerin tehtävistä tai jo teet osastonsihteerin työtä ja haluat päivittää osaamistasi sekä suorittaa tutkinnon. Kouluttautumalla terveydenhuollon sihteeriksi hankit uutta osaamista, vahvistat työssä vaadittavia taitoja ja saat uutta intoa ja ideoita työhösi. Voit hakea koulutukseen, vaikka sinulla ei olisi alan työpaikkaa.

Liiketoiminnan ammattitutkinnossa opiskelet ammatillisia aineita, kuten tietotekniikka, asiakaspalvelu, osasto/terveydenhuollon sihteerin työtehtävät. Suoritat tutkinnon terveydenhuollon/osastosihteerin työtehtävissä joko omalla työpaikallasi tai harjoittelupaikalla.

Liiketoiminnan ammattitutkinnon (Liiketoiminnan palveluiden osaamisalan) suoritettuasi
- sinulla on laajasti toimistoalan osaamista
- hallitset asiakaspalvelun ja osaat toimia myös haastavissa tilanteissa
- sinulla on hyvät ajantasaiset tietotekniset taidot (Word, Excel, PowerPoint, Outlook, pilvipalvelut)
- osaat toimia osastonsihteerinä/sihteerinä terveydenhuollon yksiköissä ja käsitellä potilasasiakirjoja.

Hae syyskuun aloitukseen 21.8.2022 mennessä. Koulutus alkaa 6.9.2022 ja opetuksen viimeinen ilta on 29.8.2023.
Huomaathan, että tukipäätöksen saaminen voi kestää jonkin aikaa, joten haethan ajoissa koulutukseen.
Hae koulutukseen täyttämällä hakulomake. Vastaanotettuamme hakemuksesi otamme sinuun yhteyttä.

Opiskelet meillä omassa aikataulussasi juuri sitä mitä tarvitset. Halutessasi voit suorittaa vain yksittäisiä tutkinnon osia. Voit opiskella myös joustavasti työn ohella. Koulutuksen opetus järjestetään Teams-sovelluksella, jolloin opetus on vuorovaikutteista opettajan ja opiskelijoiden välillä. Opintoja varten tarvitset oman tietokoneen, Internet-yhteyden sekä kuulokemikrofonin tai kannettavan tietokoneen, jossa on kaiuttimet sekä mikrofoni. Voit osallistua kauempaakin, koska opiskelu ei edellytä paikalla oloa oppilaitoksessa. Opetus toteutetaan pääosin tiistai-iltaisin kello 17-20:15.

Opintojesi sisältö ja aikataulu suunnitellaan kanssasi. Suunnitelmassa huomioidaan aiemmin hankkimasi osaaminen sekä koulutus. Koulutukseen kuuluu oppituntien lisäksi itsenäisiä tehtäviä. Opintoihin sisältyy myös käytännön työssä oppimista työpaikalla ja siellä tehtävät näytöt. Voit hakea koulutukseen, vaikka sinulla ei olisi alan työpaikkaa.

Osallistumismaksu on 250 €. Osallistumismaksua ei voida palauttaa, mikäli keskeytät opintosi.
Koko tutkinnon suorittaneella on mahdollisuus hakea ammattitutkintostipendiä 414 €, mikäli sinulla on riittävästi työkokemusta. Lisätietoja:

Koulutus voidaan suunnitella myös päätoimiseksi monimuoto-opiskeluksi, johon voi hakea esim. KELAn opintotukea, työttömyysetuutta tai aikuiskoulutustukea. Tällöin opintoihin lisätään työelämässä tapahtuvaa oppimista eli työharjoittelua. Lisätietoa rahoitusmahdollisuuksista: http://www.sedu.fi/fi/Hakijalle/Opintojen-rahoitus

Koulutus on mahdollista suorittaa myös oppisopimuksella, jolloin sinulla tulee olla soveltuva alan työpaikka ja työnantaja, jonka kanssa voidaan solmia oppisopimus. Oppisopimusasioissa ota yhteyttä:
Sedu työelämäpalvelut, oppisopimus(a)sedu.fi, p. 040 868 0627.

Mikael Salin, p. 040 868 0810.
Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@sedu.fi
Jos emme heti vastaa, soitamme takaisin mahdollisimman pian.