Takaisin

Palvelulogistiikan erikoisammattitutkinto (Esimiesareena)

Esimiestyö ja johtaminen

15.09.2022
Seinäjoki, Suupohjantie 45
Hakuaika:

21.09.2021 - 01.09.2022

Tutkinto
Monimuoto-opiskelu
180 osp

Kenelle?

Tämä esimieskoulutus on tarkoitettu varastoalalla, palvelulogistiikan asiantuntija- tai esimiestehtävissä toimiville. Sinulle varaston esimies, joka etsit lisäkoulutusta, haluat kehittää osaamistasi ja lisätä mahdollisuuksiasi!

Mitä saat

Esimieskoulutuksen päätyttyä sinulla on korkea motivaatio ja terävöitynyt näkemys oman vastuualueesi johtamisesta. Tutkinto parantaa edellytyksiäsi henkilökohtaiseen menestykseen ja uralla etenemiseen. Saat lisää tietoa ja asiantuntemusta esimiestyöhösi ja päätöksenteon tueksi. Esimieskoulutuksesta hyödyt sinä itse ja koko työyhteisösi.

Hakeutuminen ja opiskelijavalinta

Koulutukseen voi hakeutua ympäri vuoden.
15.9.2022 alkavaan koulutukseen hakuaika päättyy 31.8.2022.
Saatuamme hakemuksesi lähdemme yhteistyössä suunnittelemaan opintojasi.

Hae tähän koulutukseen

Pääset valitsemaan opiskeltavat sisällöt Esimiesareenan johtamisen ja esimiestyön teematarjottimelta: http://www.esimiesareena.fi/fi/Aikataulu . Lisäksi voit valita opintoja Sedun muusta tarjonnasta.
Esimiesareenan opinnot koostuvat teemapäivistä, verkko-opinnoista, webinaareista ja näyttötutkinnon suorittamisesta työpaikalla. Verkko-oppimisympäristön ansiosta opiskelu on joustavaa. Teemapäivien osalta aikataulutus on tehty koko opintojen ajalle, jotta pystyt sovittamaan opinnot omaan aikatauluusi.
Tutkinnon laajuus on 180 osaamispistettä, koulutuksen laajuus henkilökohtaistetaan aina.
Opit koulutuksessa suunnittelemaan työpaikkasi varastointiprosessia huomioiden kustannustehokkuuden, laadun ja turvallisuuden. Palvelulogistiikan erikoisammattitutkinnon suorittaneena hallitset valitsemiesi tutkinnon osien eritysalueiden tiedot ja taidot. Valinnaisten tutkinnon osien osaaminen voi liittyä esimiestehtäviin, kehittämisprojektin suunnitteluun ja toteuttamiseen, toimitusketjun hallintaan tai luvanvaraisten aineiden käsittelyyn ja varastointiin.
Tutustu tutkinnon perusteisiin: https://eperusteet.opintopolku.fi/#/fi/kooste/5782992

Tutkinto ja koulutus on mahdollista suorittaa oppisopimuskoulutuksena, jolloin koulutus on osallistujalle maksuton.
Ilman oppisopimusta koulutuksen osallistumismaksu on 790 €.
Oppisopimusasioissa ota yhteyttä Sedun oppisopimustoimistoon p. 040 868 0627 tai oppisopimus(at)sedu.fi.
Koko tutkinnon suorittaneella on mahdollisuus hakea ammattitutkintostipendiä 414 €. Lisätietoja: http://www.sedu.fi/fi/Hakijalle/Opintojen-rahoitus

Esimiesareenalla voi suorittaa esimies- tai johtamistutkinnon kahta tietä: joko koulutuksen kautta tai ilman. Ilman koulutusta tutkinnon voi suorittaa, jos tutkinnon suorittajalla on jo kaikkien tutkintovaatimusten mukainen osaaminen ja tutkinnon suorittaminen onnistuu hakeutujan omassa työssä.
Katso lisää: http://esimiesareena.fi/fi/Tutkinto .
Tutkinnon välisiä eroja voit tarkastella: http://esimiesareena.fi/fi/Kenelle-ja-hakeutuminen .

Kysy myös mahdollisuudesta oppisopimukseen: p. 040 868 0627 tai oppisopimus@sedu.fi. Huom. jos oppisopimus kiinnostaa tai olet jo sopinut suorittavasi tutkinnon oppisopimuksella, täytäthän tietosi tänne, kiitos: https://www.sedu.fi/koulutushaku/koulutus/Hakemus-oppisopimuskoulutukseen/l/8600 . Otamme sinuun yhteyttä, kun tietosi näkyvät järjestelmässämme.

Lisätietoja

Krista Lahtinen p. 040 868 0085, krista.lahtinen(at)sedu.fi
Päivi Katajamäki p. 040 8680 192,
paivi.katajamaki(at)sedu.fi
Minna Sainio p. 0408680631
minna.sainio(at)sedu.fi

Kysy myös mahdollisuudesta oppisopimukseen: p. 040 868 0627 tai oppisopimus@sedu.fi.

Sedu hakutoimisto p. 020 124 5258, 040 830 2275 hakutoimisto(at)sedu.fi.

Jaa sivu: