Takaisin

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto laitoshuoltaja ja/tai toimitilahuoltaja (AT)

Kiinteistöpalvelut, Puhtauspalvelut

05.09.2022
Lapua, Ammattikoulunkatu 10
Hakuaika:

07.05.2022 - 31.12.2022

Tutkinto
Oppisopimuskoulutus
150 osp

Kenelle?

Oppisopimuskoulutuksen edellytys on, että sinulla on puhdistuspalvelualan työpaikka. Voit työskennellä laitoshuoltajana sosiaali- ja terveydenhuollon laitoksissa tai toimitilahuoltajana päiväkodeissa, vanhainkodeissa, oppilaitoksissa, liikuntatiloissa, hotelleissa, kaupoissa/myymälöissä tai teollisuudessa. Viikoittainen työaikasi tulee olla vähintään 25 h.

Oppisopimusta solmittaessa varmistamme, että voit opiskella työpaikassasi niitä työtehtäviä, joita laitoshuoltajan tai toimitilahuoltajan tutkinnon perusteet edellyttävät ja että saat työpaikalla asianmukaista ohjausta.

Opiskelet omalla oppisopimustyöpaikallasi, itsenäisesti ja lähiopetuksessa oppilaitoksessa. Oppilaitoksessa tapahtuva oppiminen sisältää teoriatuntien lisäksi käytännön harjoituksia. Näytöt annetaan työpaikalla, ja näistä osa voi olla muualla kuin omalla työpaikallasi.

Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa selvitetään myös aikaisempi osaamisesi sekä mahdolliset tuen tarpeesi.

Hakeutuminen ja opiskelijavalinta

Keskustele oppisopimusmahdollisuudesta työnantajan kanssa, ja ota sen jälkeen yhteyttä vastuuopettajaan ja Sedun Oppisopimuspalveluihin oppisopimus(at)sedu.fi, p. 040 868 0627.

Oppisopimuksen voi solmia jo aiemmin, mutta sen on oltava voimassa viimeistään ennen ensimmäistä lähiopetuspäivää.

Hae tähän koulutukseen

Oppisopimuskoulutus on maksuton sekä työnantajalle että opiskelijalle. Ilman oppisopimusta osallistumismaksu on 350 €. Hinta sisältää opetuksen ja opiskelumateriaalin. Maksuja ei voida palauttaa, mikäli opiskelija keskeyttää opiskelunsa. Kysy osamaksumahdollisuutta.
Koko tutkinnon suorittaneella on mahdollisuus hakea työllisyysrahastosta ammattitutkintostipendiä 400 €. Lisätietoja: http://www.tyollisyysrahasto.fi

Tarvittaessa oppisopimus voidaan solmia tutkinnon osa kerrallaan.

Lisätietoja

Tarkentavat kysymykset oppisopimuksesta Eija Aro 040 868 0875, etunimi.sukunimi (at) sedu.fi

Vastuuopettaja Helena Turja-Hakala p. 040 868 0837 ja Sirpa Ilves p. 040 868 0743, etunimi.sukunimi (at) sedu.fi

Jaa sivu: