Takaisin

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto, toimitilahuoltaja ja/tai laitoshuoltaja

Kiinteistöpalvelut, Puhtauspalvelut

13.02.2023
Kurikka
Hakuaika:

07.11.2022 - 29.01.2023

Työvoimakoulutus
Kokopäiväopiskelu
150 osp

Kenelle?

Koulutus on tarkoitettu työttömille ja työttömyysuhanalaisille yli 20-vuotiaille, joilla on aito kiinnostus puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan tehtäviin. Haluat itsenäisen, vastuullisen ja vaihtelevan työn erilaisissa työkohteissa ja haluat työllistyä nopeasti.

Sinulla voi olla jo siivousalan työkokemusta tai vanhentunut puhdistuspalvelualan koulutus ja haluat parantaa työllistymismahdollisuuksiasi. Voit olla myös alanvaihtaja, aiempi alan kokemus ei ole välttämättömyys.

Tämä on oikea tutkinto sinulle, jos haluat valmistuttuasi työskennellä erilaisissa siivousalan työkohteissa: laitoshuoltajana sosiaali- ja terveydenhuollon laitoksissa tai toimitilahuoltajana esimerkiksi päiväkodeissa, vanhainkodeissa, kouluissa ja oppilaitoksissa, liikuntatiloissa, hotelleissa, kaupoissa/myymälöissä ja teollisuudessa.

Mitä saat

Koulutuksen aikana
- hankit ajantasaisen osaamisen siivousalan työhön. Opit mm. pesu- ja puhdistusaineiden oikeat annostelut sekä käyttämään koneita ja välineitä ergonomisesti erilaisissa työkohteissa
- saat runsaasti käytännön oppia oppilaitoksessa ja työpaikalla
- saat tukea urasuunnitelmiisi laitoshuoltajana tai toimitilahuoltajana
- saat tutkintotodistuksen osaamisestasi.
Opintosi suunnitellaan yksilöllisesti omien tavoitteittesi mukaan. Voit suorittaa koko tutkinnon tai tutkinnon osia.
Koulutus toteutetaan päiväkoulutuksena ja se sisältää lähiopetusta, verkko- ja etäopiskelua. Koulutuksessa on lomia, mm. kesällä 4 vkoa.

Hakeutuminen ja opiskelijavalinta

Hae koulutukseen 29.1.2023 mennessä täyttämällä hakulomake http://www.te-palvelut.fi – sivustolla. Täytä hakemus työvoimakoulutukseen huolellisesti.

Haastattelut pidetään 2.2.2023 Sedu Kurikan kampuksella

Hae tähän koulutukseen

Tarkat tiedot tutkinnosta: https://eperusteet.opintopolku.fi/#/fi/amops/288686/tiedot

Katso opinnoista kertova video: https://youtu.be/XTIJZ-Me55A

Jokaiselle opiskelijalle tehdään oma henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma.
Koulutus sisältää lähiopetusta, verkko- ja etäopiskelua sekä työelämässä oppimista. Koulutus toteutetaan päiväkoulutuksena. Lähiopetusta on n. 2-3 päivää viikossa ja työelämässä oppimista 2-3 päivää viikossa. Koulutuksessa on lomia mm. kesällä 4 vko.
Koko tutkinnon suorittaneella on mahdollisuus hakea työllisyysrahastosta ammattitutkintostipendiä. Lisätietoja: http://www.tyollisyysrahasto.fi

Opiskelu on opiskelijalle maksutonta.

Lisätietoja

Lisätietoja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuisuuksista: Koulutusneuvonta 0295 020 702 ma-pe 9-16.15 tai koulutusneuvonta(at)te-toimisto.fi

Vastuuohjaaja Raija Hakanen p. 040 868 0854 tai Riitta Vuorijärvi 040 868 0794, etunimi.sukunimi@sedu.fi

Jaa sivu: