Takaisin

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto kiinteistönhoitaja

Kiinteistöpalvelut

Seinäjoki, Rastaantaival 2
Jatkuva haku
Tutkinto
Monimuoto-opiskelu
180 osp

Kenelle?

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto on tarkoitettu sinulle, joka olet suorittanut peruskoulun, lukion oppimäärän tai jonkin ammatillisen tutkinnon. Olet kiinnostunut kiinteistönhoitajan työstä tai haluat vaihtaa alaa. Opinnot ovat päiväopintoja.

Mitä saat

Opit lukemaan kiinteistön piirustuksia, hoitamaan kiinteistöjen piha- ja ulkoalueita, LVI-järjestelmien toimintakuntoa, kiinteistöteknisiä järjestelmiä, tekemään rakennusteknisiä korjaustöitä ja käsittelemään alan koneita.

Työtehtäviäsi voivat olla mm. kiinteistöjen yleishoito ja niiden valvonta, kiinteistöautomaation käyttäminen, kiinteistön toimintakunnon arviointi, ilmanvaihtokoneiden ja LVI-järjestelmien toimintakunnon ylläpito.

Hakeutuminen ja opiskelijavalinta

Koulutukseen on jatkuva haku. Hakemuksesi saavuttua otamme sinuun yhteyttä ja kutsumme tarvittaessa haastatteluun.

Hae tähän koulutukseen

Koulutuksen laajuus on 180 osaamispistettä. Opintoihin sisältyy työpaikalla oppimista. Opinnot kestävät 1,5-3 vuotta henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti. Koulutukseen kuuluu myös verkko- ja monimuoto-opintoja.

Kiinteistöhoidon osaamisalan pakolliset tutkinnon osat:

-asiakaslähtöisten puhtaus- ja kiinteistöpalvelujen tuottaminen

-kiinteistön yleishoito ja valvonta

-kiinteistöteknisten järjestelmien hoitaminen

Katso valtakunnalliset tutkinnon perusteet ja valinnaisten tutkinnon osien tarkemmat sisällöt:

https://eperusteet.opintopolku.fi/#/fi/ammatillinenperustutkinto/7584201/rakenne

Kaksoistutkintona voit opiskella ammatillisen perustutkinnon lisäksi ylioppilastutkinnon. Lue lisää sedu.fi/kaksoistutkinto (https://issuu.com/sedufi/docs/sedu_kaksoistutkintolaisen_opas_2021_web)

Sedun opiskelijoilla on mahdollisuus suorittaa ammattikorkeakoulun perusopintoja jo toisen asteen opintojen yhteydessä. Katso lisää https://www.sedu.fi/fi/Opiskelijalle/Vaylaopinnot---silta -ammattikorkeakouluun  

Opiskelijoilla on mahdollisuus opiskella osa opinnoista ulkomailla tai kansainvälistyä kotimaassa. Katso lisää sedu.fi/kansainvälisyys

Ammatillinen perustutkinto antaa yleisen jatko-opintokelpoisuuden ammattikorkeakouluihin ja yliopistoihin. Voit hakeutua jatkamaan opintojasi korkeakouluihin ja yliopistoihin mille alalle tahansa.

Ammatillista osaamista voit syventää alan ammatti- ja erikoisammattitutkinnolla vaikkapa työn ohessa opiskellen. Katso lisää sedu.fi/ammattitutkinnot

Voit suorittaa tutkinnon ja koulutuksen myös oppisopimuskoulutuksena. Oppisopimuskoulutuksen edellytyksenä on, että sinulla on alan työpaikka, jossa teet tutkinnon tai sen osan edellyttämiä työtehtäviä vähintään 25 viikkotyötuntia. Keskustele työnantajan kanssa, ja ota sen jälkeen yhteyttä Sedun oppisopimuspalveluihin: oppisopimus(at)sedu.fi, p. 040 868 0631. 

Opiskelijat tarvitsevat työvaatteet, oppikirjat ja muut oppimateriaalit, joiden omarahoitteiseen hankintaan tulee varautua. Maksuton lounas.

Tutkinnon suoritettuasi voit hakea ammattitutkintostipendiä 414 €. Lue lisää https://www.tyollisyysrahasto.fi/aikuisopiskelijan-etuudet/ammattitutkintostipendi/

Koulutus on maksuton.

Koko tutkinnon suorittaneella on mahdollisuus hakea ammattitutkintostipendiä. Lisätietoja: http://www.tyollisyysrahasto.fi
Lisätietoa: http://www.työllisyysrahasto.fi

Lisätietoja

Kouluttaja Jussi Autio p. 040 680 7300

Kouluttaja Niko Havelin p. 040 680 7590

s-posti etunimi.sukunimi(at)sedu.fi

Sedu hakijapalvelut p. 040 830 2275, p. 0800 122 122, hakijapalvelut(at)sedu.fi

Haku: 20Y2PukiPKipa01

Jaa sivu: