Ravintola- ja catering-alan perustutkinto maahanmuuttajille kokki
Ravintola- ja catering-ala
Kenelle?
Koulutus on tarkoitettu juuri sinulle, jos olet yli 20-vuotias työtön tai työttömyysuhan alainen TE-toimiston tai työllisuuden kuntakokeilun työnhakija.
• Olet maahanmuuttaja
• Sinulla on suomen kielen taso A2.2 (minimi)
• Haluat kokiksi
• Sinä olet kiinnostunut ravitsemisalasta
• Sinä voit valmistaa ruokaa kaikista käytettävistä raaka-aineista hygienia- ja laatuvaatimusten mukaisesti.
Hakeutuminen ja opiskelijavalinta
Koulutuksen infotilaisuus 18.5.2022 klo 12.00 Sedu Rastaantaival 2, auditorio.
Hae koulutukseen 14.8.2022 mennessä. Täytä hakulomake http://www.te-palvelut.fi – sivustolla. Täytä hakemus työvoimakoulutukseen huolellisesti. Saat kutsun kielikokeeseen ja haastatteluun tekstiviestillä.
Haastattelut ja kielikoe 22.8.2022.
Koulutus alkaa torstaina 1.9.2022.
Opiskelet esimerkiksi opiskeluvalmiuksia tukevia opintoja (=OIVA), opiskelutaitojen vahvistamista ja suomen kieltä. Oiva opintojen jälkeen siirryt opiskelemaan ravintola- ja catering-alan perustutkintoa.
Tietoja tutkinnosta: ePerusteet (opintopolku.fi)
Koulutus on opiskelijalle ilmainen.
Koulutuspaikka Sedu Suupohjantie, Seinäjoki
Kun valmistut, voit toimia kokkina ravintoloissa, henkilöstöravintoloissa, liikenneasemilla, kahviloissa, pikaruoka-, juhlapalvelu- tai matkailuyrityksissä sekä suurtalouden toimipaikoissa.
Sedussa opiskelu on käytännönläheistä ja opiskelet paljon työelämässä.
Koulutus on päiväkoulutusta ja on opiskelijalle ilmainen. Koulutuksessa on lomia mm. kesä-, syys-, joulu- ja talviloma. Opiskelukieli on suomi.