Ravintolan asiakaspalvelun ammattitutkinto tarjoilija ja baarimestari VERKKOKOULUTUS

Ravintola- ja catering-ala

eKampus
Jatkuva haku
Verkko-opiskelu

Kiinnostaako sinua baarimestarin tai tarjoilijan ammattitutkinto ja sinulla on jo työpaikka?
Sinulla voi olla myös alan työkokemusta tai aikaisemmin hankittu ravintola- ja cateringalan koulutus ja haluat parantaa työllistymismahdollisuuksiasi.
Tai olet tehnyt vuosia jo töitä alalla, mutta sinulta puuttuuko koulutus ja todistus. Tällöin voit edetä nopeammin näyttöihin ja tutkinnon osien suorittamiseen.
Ole rohkea ja hakeudu koulutukseen!
Teet opintoja työpaikallasi ja verkossa. Voit suorittaa myös tutkinnon osia.
Jos olet maahanmuuttaja, kielitaitosi on vähintään tasoa B1.1. Ilmoita kielitaitosi hakemuksessa – tarvittaessa järjestämme sinulle kielitestin ja suomen kielen opintoja koulutuksen aikana.

Palvelujen tarve tulee kasvamaan lähitulevaisuudessa ja ammattitaitoista henkilökuntaa alalle tarvitaan koko ajan lisää.
Saat osaamista, itseluottamusta ja kehitysvalmiutta tarjoilijan ja baarimestarin työtehtäviin. Saat myös uusinta osaamista ja tutkintotodistuksen, jota voit hyödyntää eri työtehtävissä.
Sinulla on mahdollisuus suorittaa tutkinto työn ohessa. Saat työllistymistilaisuuksia.
Laajennat osaamistasi tarjoilijan työstä baarimestariksi tai baarimestarin työstä tarjoilijaksi.
Opintoaikasi on hyvin yksilöllinen ja opintosi suunnitellaan henkilökohtaisesti. Saat opettajien ohjauksen ja tuen.
Voit valita itsellesi hyödyllisiä tutkinnon osia.

Joustava aloitus (voit aloittaa opinnot, kun elämäntilanteesi sallii)

- alkoholittomat ja alkoholipitoiset juomatuotteet
- juomien raaka-aineet ja ulkonäkö
- juomatrendit
- tarjoilutaidot ja etiketit erilaisten tilaisuuksien hoitamiseksi erilaisilla liikeideoilla toimivissa paikoissa
- osaat kohdata erilaisia asiakasryhmiä ja suositella erilaisia juomia ja ruokia eri kohderyhmille
- asiakaspalvelu- ja myyntiprosessit erilaisissa ravintoloissa ja tilanteissa
- ruoka- ja juomatuotteiden yhdistäminen eri tilanteisiin
- lisämyynti
- anniskelulainsäädäntö
Tarkat tiedot tutkinnosta: https://eperusteet.opintopolku.fi/#/fi/kooste/4551090

Oppisopimuskoulutus on maksuton sekä työnantajalle että opiskelijalle.
Jos sinulla ei ole työpaikkaa ja opiskelet omaehtoisesti, niin silloin osallistumismaksu on 350 €.
Hinta sisältää opetuksen ja opiskelumateriaalin. Maksuja ei voida palauttaa, mikäli opiskelija keskeyttää opiskelunsa. Kysy osamaksumahdollisuutta.
Koko tutkinnon suorittaneella on mahdollisuus hakea työllisyysrahastosta ammattitutkintostipendiä 414 €. Lisätietoja: http://www.tyollisyysrahasto.fi

Verkko-opiskeluun tarvitset tietokoneen tai älypuhelimen ja toimivan nettiyhteyden. Opiskelu tapahtuu pääsääntöisesti Moodle-oppimisympäristössä ja verkkokeskusteluissa käytämme Microsoft Teamsia.
Koulutus suoritetaan ensisijaisesti oppisopimuskoulutuksena, jolloin opiskelijalla tulee olla soveltuva alan työpaikka ja työnantaja, jonka kanssa voidaan solmia oppisopimus.
Oppisopimusasioissa ota yhteyttä: työelämäpalvelut, oppisopimus, s-posti: oppisopimus(at)sedu.fi, p. 040 868 0627 tai oman alueesi oppisopimusviranomaiseen.

Teija Ojala, puh. 040 868 0737
sähköposti: etunimi.sukunimi(at)sedu.fi