Sosiaali- ja terveysalan työpaikkaohjaus ja arviointi (4 h)

Sosiaali- ja terveysala

08.09.2022
Seinäjoki, Suupohjantie 45

06.06.2022 - 05.09.2022

Lisäkoulutus

Koulutus on tarkoitettu lähihoitajaopiskelijoiden ja perustason ensihoitajaopiskelijoiden työelämässä oppimisen ohjaajille ja näyttöjen arvioijille. Sosiaali- ja terveysalan perustutkinnossa työelämässä oppimista ja näyttöjä voi arvioida työntekijä, jolla on alan koulutus ja työkokemusta, riittävä perehtyneisyys tutkintoon ja sen ammattitaitovaatimuksiin.

Koulutuksessa saat tietoa ammatillisessa koulutuksessa tapahtuneista muutoksista sekä tutustut sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon perusteisiin (2018). Saat koulutuksessa vastauksia siihen, miten ohjaat ja arvioit lähihoitaja- ja perustason ensihoitajaopiskelijoita käytännön työtehtävissä. Koulutuksessa käydään läpi ammattitaitovaatimuksia
ja opiskelijan osaamisen arviointia tutkinnon osittain, mikä helpottaa opiskelijoiden ohjausta ja näyttöjen arviointia työpaikalla. Koulutuksessa osallistujille tarjoutuu myös tilaisuus alalla toimivien kollegojen kohtaamiseen ja verkostoitumiseen.

Ilmoittaudu koulutukseen viimeistään viikkoa ennen koulutuspäivää osoitteessa:
http://www.sedu.fi/sosiaali-ja-terveysala -> sivun alareunassa laatikko SOTEN TYÖPAIKKAOHJAUS JA ARVIOINTI
(jos unohdit ilmoittautua ajoissa, kysy mahdollisesti vapaiksi jääneitä paikkoja vielä ilmoittautumisajan jälkeen).
Vähimmäisosallistujamäärä koulutuksen toteutumiseksi on 10 henkilöä. Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisesta tulee vahvistus antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Koulutukseen ei tule erillistä kutsua. Koulutuksen peruuntuessa siitä ilmoitetaan sinulle ilmoittamaasi sähköpostiin.
Huom!
Järjestämme pyynnöstä työpaikkaohjaajakoulutuksia myös asiakkaan tiloissa vähintään 10 henkilön ryhmille.

Koulutus on osallistujille ja työnantajalle maksuton. Osallistuja sopii työpaikalla mahdollisista matkakuluista.
Koulutuksesta saa todistuksen.

Noora Seppä-Ritola