Takaisin

Talotekniikan erikoisammattitutkinto Ilmanvaihtoasentaja (EAT)

Talotekniikka

Seinäjoki, Rastaantaival 2
Jatkuva haku
Tutkinto
Näyttö
180 osp

Kenelle?

Sinulle, joka käyt alan töissä ja sinulla on LVI-alan koulutus sekä riittävä alan työkokemus. Työtehtäviesi tulee sisältää esimies-/työnjohtotehtäviä sekä toimimista rakennustyömaalla ilmanvaihtojärjestelmäurakan käytännön järjestämiseen liittyvissä, vastuullisissa tehtävissä. Henkilökohtaistamisen yhteydessä varmistetaan valmiudet suoraan näytöillä suoritettavaksi. Mikäli valmiutesi eivät ole riittävät, kartoitetaan valmistavan koulutuksen tai työtehtävien laajentamisen tarve.

Mitä saat

Tavoitteena on, että osoitat ammattitaitosi näytöillä työtehtävissäsi. Suoritettuasi Talotekniikan erikoisammattitutkinnon, ilmanvaihtoasentaja (EAT), osaat vastata ilmanvaihtoasennusurakan käytännön järjestämisestä ja asennustyön laadunhallintaan liittyvistä tehtävistä rakennustyömaalla. Osaat myös huolehtia viranomaisyhteyksistä ja yhteistoiminnasta muiden sidosryhmien kanssa.

Toimit rakennustyömaalla ilmanvaihtojärjestelmän putkiasennusurakan käytännön järjestämiseen liittyvissä, vastuullisissa tehtävissä. Vastaat töiden toteutuksesta ja työryhmän jäsenten ohjaamisesta asetettujen aikataulu- ja kustannustavoitteiden, sekä työtä koskevien säännösten ja laatuvaatimusten mukaisesti. Luot edellytykset ilmanvaihtojärjestelmän asennusten turvalliselle toteutukselle, huolehdit työympäristöön liittyvistä järjestelyistä ja työn kannalta tarpeellisten materiaalivirtojen ohjaamisesta.

Hakeutuminen ja opiskelijavalinta

Jatkuva haku. Kutsumme sinut haastatteluun, jossa kartoitamme, onko sinulla riittävä osaaminen ja sellaiset työtehtävät, joissa osaaminen voidaan näyttää.

Hae tähän koulutukseen

Talotekniikan erikoisammattitutkinto, Talotekniikkaurakoinnin osaamisala, 180 osp
Ilmanvaihtoasentaja EAT näyttössä suoritetaan seuraavat tutkinnon osat:
Taloteknisen asennustyön laadun varmistaminen ja työryhmän ohjaaminen, 60 osp
Taloteknisen asennustyön talouden hallinta, 60 osp
Ilmanvaihtourakan käytännön järjestäminen, 60 osp

Verkko-opiskeluun tarvitset tietokoneen, kuulokemikrofonin ja toimivan nettiyhteyden. Lisäksi älypuhelin (tai muu kamera) on välttämätön tehtävien palautukseen ja näytön todentamiseen. Opiskelu tapahtuu Moodle -oppimisympäristössä ja verkkokeskusteluissa käytämme Microsoft Teamsia.

Koulutuksen kesto ja kustannukset määräytyvät henkilökohtaistamisesi yhteydessä. Suoraan näytöillä se on maksuton. Mikäli tarvitset lisäohjausta, valmistavan koulutuksen hinta on 350 €. Hinta sisältää opetuksen ja opetusmateriaalin.

Koko tutkinnon suorittaneella on mahdollisuus hakea ammattitutkintostipendiä 400 €. Lisätietoja: http://www.tyollisyysrahasto.fi

Lisätietoja

Opettaja Milla Peltola puh. 040 868 0129
s-posti: etunimi.sukunimi@sedu.fi

Sedu hakijapalvelut, p. 040 830 2275
hakijapalvelut(at)sedu.fi

Haku: 20Y2TateEIlvanä01

Jaa sivu: