Hygieniaosaamistesti, uusinta

24.11.2021 - 18.10.2022

Testi

Kenelle

Hygieniatesti on tarkoitettu elintarvikehuoneistoissa työskenteleville henkilöille, jotka käsittelevät helposti pilaantuvia pakkaamattomia elintarvikkeita ja haluavat todistuksen hygieniaosaamisestaan.

Testin tavoitteena on vahvistaa elintarvikehuoneistoissa työskentelevien henkilöiden hygieniaosaamista ja varmistaa toiminnan laatua.
Testin läpäisseet henkilöt saavat elintarvikevirastosta virallisen hygieniaosaamistodistuksen.

Hakeutuminen

Ilmoittaudu hygieniaosaamistestiin 17.10.2022 mennessä kohdasta "hae koulutukseen".

Testin hinta on 30 € (sis.alv 24 %). Koulutuksen pystyy maksamaan ainoastaan verkkopankissa ja se tulee olla maksettuna ennen koulutuspäivää. Maksulinkki lähetetään ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi vain kerran, mutta jos hukkaat tai poistat sen vahingossa voit soittaa numeroon 040 680 4121 tai tanja-riikka.kivisto@sedu.fi

Peruutusehdot
Jos peruutat osallistumisesi viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Jos koulutus perutaan koulutuspäivänä tai osallistuja ei saavu koulutukseen, peritään koko koulutuksen hinta. Esteen sattuessa osallistujan voi vaihtaa.

Tarkistathan että sähköpostiosoitteesi on kirjoitettu oikein, näin maksulinkki ja muut koulutukseen liittyvät viestit tulevat perille asianmukaisesti.

Hae tähän koulutukseen Hae koulutukseen yrityksille

Testi pidetään Sedu Suupohjantiellä (Suupohjantie 45, Seinäjoki).
Paikka: Tarkempi paikka ilmoitetaan kutsussa ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiin noin viikko ennen testiä.
Testi alkaa klo 15.00
Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi!
Mikäli koulutuksen kautta on hygieniaosaamista, käsittelemme myös todistuspyynnöt. Ota yhteyttä osaamistestaajaan.

Jari-Markus Peltokoski, p. 040 830 0422
s-posti etunimi.sukunimi@sedu.fi