Kuljettajien ympäristöturvallisuuskoulutus 3.11.2022 Vaasa

15.06.2022 - 01.11.2022

Päiväopiskelu

Kenelle

Kuljetus- ja maarakennusalalla työskenteleville tietoa ympäristölle vaarallisten jakeiden varastoinnista ja kuljettamisesta, sekä ympäristön suojaamisesta ja polttoainetaloudellisesta toiminnasta.

Kuljetettaessa vaarallisiksi aineiksi luokiteltuja jätteitä, kuljettajan tulee olla tietoinen tarvittavista kuljetusasiakirjoista. Purkaus ja lastaus, sekä liikenneonnettomuustilanteissa kuljettajan ripeä toiminta ympäristölle haitallisten vuotojen rajaamiseksi voi säästää isoja summia maaperän puhdistuskuluissa.

Maarakennuskoneenkuljettajan toiminta työkoneen rikkoutuessa ja tästä johtuvan öljyvuoden rajaaminen, on ensiarvoisen tärkeää ja kustannustehokasta. Lisäksi maarakennustyömaan ympäristölle aiheutuvien riskitekijöiden tunnistaminen ja ennalta ehkäiseminen on tärkeää.

Kuljettajat ja koneidenkäyttäjät voivat omalla toiminnalla säästää polttoainekuluissa ja mahdollistaa yritykselle kilpailukykyisen hinnoittelun.

Osallistuja saa hyväksytyn kokeen jälkeen ympäristöturvallisuuskortin.

Koulutusohjelma on hyväksytty kuorma- ja linja-autonkuljettajan ammattipätevyyden jatkokoulutuspäiväksi.

Hakeutuminen

Hinta 111,60 € (sis. alv 24%). Osallistumismaksu sisältää aamu- ja iltapäiväkahvin, sekä lounaan koulutuspäivinä.

Kuljettajan ammattipätevyysmerkinnän haluavilta laskutetaan koulutuksen hinnan lisäksi viranomaismaksu 18,50 € /koulutuspäivä.

Ilmoittautuminen viimeistään 14 päivää ennen koulutuksen alkua.
Huom! Voit kysyä mahdollista lisäpaikkoja vielä ennen koulutuksen alkua!

Mikäli koulutukseen osallistuminen perutaan alle viisi työpäivää ennen koulutusta, veloitamme peruutuskuluina 50 % koulutuksen hinnasta. Mikäli peruutusta ei ilmoiteta lainkaan, veloitamme koulutuksen hinnan kokonaisuudessaan.
Pidätämme oikeuden kaikkiin muutoksiin.

Hae tähän koulutukseen Hae koulutukseen yrityksille

Pakolliset osiot:
- Ympäristövastuullinen toiminta
- Ympäristövastuullisuuden kehittäminen
- Jätteiden käsittely
Valinnaiset osiot:
- Energiatehokas työkoneiden käyttö
- Energiatehokkuus teollisuudessa
- Ennakoiva huolto
- Kemikaalien hallinnointi
- Materiaalitehokkuus
- Polttonesteen säilytys maastossa
- Polttonesteen tiekuljetus
- Sidosryhmien vaatimukset
- Toiminta hätätilanteissa
Käytännönharjoitus/esittely
Koe

Koulutuksessa käytetään Liikenteen turvallisuusvirastossa hyväksyttyä ohjelmaa, dnro TRAFI/41610/05.03.07/2018.

Ota mukaan koulutukseen henkilöllisyystodistus.

HUOM!
Ilmoittautumislomaketta täyttäessäsi, merkitsethän myös sähköpostiosoitteesi, sillä pyrimme laittamaan kaiken tiedottamisen sähköisesti.

Koulutussihteerit, p. 020 145 800, s-posti aspasihteerit.ilmajoki@sedu.fi