Takaisin

Sähkötyöturvallisuuskorttikoulutus (8h)

30.11.2022

Sähkö- ja automaatioala

Seinäjoki, Törnäväntie 24
Kortit ja pätevyydet
Koulutuksen ajankohta

30.11.2022

Haun ajankohta

09.06.2022 - 24.11.2022

Lähiopiskelu

Kenelle

Koulutus on tarkoitettu kaikille sähköalan töitä tekeville henkilöille.

Mitä saat

Toimiaksesi sähköalan töissä vaaditaan sähkötyökorttikoulutuksen SFS 6002 läpikäynti. Koulutukseen sisältyy koe, josta osallistujille annetaan todistus. Hyväksytysti kokeen suorittaneet saavat SETI Oy:n sähkötyöturvallisuuskortin. Sähkötyöturvallisuuskoulutus SFS 6002 sisältää keväällä 2015 uusien standardien mukaisen koulutuksen sähkötöiden turvallista tekemistä koskevat perusohjeet ja turvallisuusvaatimukset. Standardi edellyttää, että työnantajan on huolehdittava työtä koskevan opastamisen lisäksi yleisestä sähkötyöturvallisuuteen liittyvästä koulutuksesta.

Hakeutuminen

Hae koulutukseen 23.11.2022 mennessä.

Kun olet ilmoittautunut koulutukseen saat sähköpostiisi maksulinkin, jonka kautta voit maksaa koulutuksen omilla verkkopankkitunnuksillasi. Koulutuksen hinta on 195 € (sis. alv 24 %). Hinta sisältää sähkötyöturvallisuuskortin.
Koulutuksen pystyy maksamaan ainoastaan verkkopankissa ja se tulee olla maksettuna ennen koulutuspäivää. Maksulinkki lähetetään sähköpostiisi vain kerran, mutta jos hukkaat tai poistat sen vahingossa voit soittaa numeroon 040 680 4121 tai tanja-riikka.kivisto@sedu.fi


Peruutusehdot
Jos peruutat osallistumisesi viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Jos koulutus perutaan koulutuspäivänä tai osallistuja ei saavu koulutukseen, peritään koko koulutuksen hinta. Esteen sattuessa osallistujan voi vaihtaa.

Tarkistathan että sähköpostiosoitteesi on kirjoitettu oikein, näin maksulinkki ja muut koulutukseen liittyvät viestit tulevat perille asianmukaisesti.

Hae tähän koulutukseen Hae koulutukseen yrityksille

Sähkön vaarat ja tapaturmat sekä ensiapu, viranomaismääräykset, pätevyysvaatimukset, sähkölaitteistoluokat, huollot ja vaihtotyöt, työt jännitteettömässä laitteistossa, työt jännitteellisen osan lähellä, jännite- ja käyttötyöt, teoriakoe ja sen palautus ja loppukeskustelu.

Pitääksesi tietotaitosi ajan tasalla työn vaatimusten mukaan, yleinen sähkötyöturvallisuuskoulutus uusitaan siten, että koulutusten väli on enintään viisi (5) vuotta.
Koulutukset järjestetään päiväkoulutuksena klo 8.15-15.00, pääsääntöisesti joka kuukauden ensimmäinen keskiviikko (pois lukien tammi,- heinä- ja elokuu) sekä sopimuksen mukaan.
Koulutus on lähiopetusta, sisältäen teoriakokeen.

195 €

Lisätietoja

Opettaja Jaakko Paloniemi, p. 040 868 0633, s-posti etunimi.sukunimi@sedu.fi

Sedu Seinäjoki, Törnäväntie 24, 60200 Seinäjoki

Jaa sivu: