Koulutuksen sisältö mm.
– Sähkötyöturvallisuuden keskeiset säädökset
– Sähkötekniikan perusteet
– Sähkön vaarat ja tapaturmat
– Suojausmenetelmät
– Sähköturvallisuuden organisointi
– Työskentelykäytännöt
– Käyttötoimenpiteet ja toiminnan tarkastukset
– Sallitut sähköasennukset
– Sähkö- ja hybridiajoneuvojen rakenne
– Sähkö- ja hybridiajoneuvojen kolariturvallisuus
– Työskentelyturvallisuus

• Oman toimintatavan tiedostaminen ja ymmärtäminen
• Henkilökohtainen konfliktityyli
• Kehityskohteet
o Opit kuuntelemaan ja asettumaan toisen saappaisiin
o Myötätuntoinen asenna muita kohtaan
o Uskallat olla eri mieltä ja tuoda uusia näkökulmia

• erilaisten toimintatapojen ymmärtäminen
• yhteistyötaitojen kehittäminen
• oman toiminnan mukauttaminen

Valmennus on vuorovaikutteinen ja keskusteleva. Jokainen osallistuja saa oman DiSC®-analyysin. Näitä käsitellään yhdessä päivän aikana. Valmennuksessa käydään läpi mm. seuraavia teemoja:

– erilaisten toimintatapojen ymmärtäminen
– yhteistyötaitojen kehittäminen
– oman toiminnan mukauttaminen

• Johtamisen prioriteetit: mihin voimavarat suunnataan ja mitä kannattaa kehittää
• Johtamistaidot vision luomisen, sitoutumisen ja toteutuksen osalta
• 18 parasta johtamisen käytäntöä verrattuna omaan toimintaasi
• Oman johtajuutesi ja johtamiskulttuurisi kehittäminen

– Uusia vaihtoehtoja tutuille raaka-aineille ja tuotteille (esimerkiksi kvinoa, hirssi, pavut, linssit, siemenet, pähkinät, hernerouhe, quorn, pellava, soijatuotteet, kasvipohjaiset juomat ja ruoanvalmistustuotteet)

– Miten uudet vaihtoehdot toimivat isommissa valmistusmäärissä tai yksittäisessä annoksessa
– Uusien tuotteiden ja raaka-aineiden tuomat mahdollisuudet ruoan houkuttelevuuteen ja ravintoarvoon
– Erilaiset valmistusmenetelmät
– Vaikutteita kansainvälisistä ruokakulttuureista, uusia makuja ja yhdistelmiä

Tarvittaessa muotoilemme sisältöä osallistujien tarpeiden mukaan. Koulutus sisältää aamupäivän teoriaosuuden ja käytännön työskentelyä keittiössä iltapäivällä.

– makuaistien maailma
– tasapainottava maustaminen
– hapot ja erilaiset sokerit mukaan maustamiseen
– yrtit ja kuivamarjat maustamisessa
– erilaiset valmistusmenetelmät ja raaka-aineiden ominaismakujen hyödyntäminen
– marinointi maustamisessa
– kastikkeet kokonaisuudessa
– mitä maustamisessa on otettava huomioon paistettaessa pannulla tai uunissa?

Tarvittaessa muotoilemme sisältöä organisaatiosi tarpeiden mukaan. Koulutus sisältää teoriaosuuden aamupäivällä sekä käytännön työskentelyä keittiössä iltapäivällä.