Opiskelet meillä omassa aikataulussasi juuri sitä mitä tarvitset. Halutessasi voit suorittaa vain yksittäisiä tutkinnon osia. Voit opiskella myös joustavasti työn ohella. Koulutuksen opetus järjestetään Teams-sovelluksella, jolloin opetus on vuorovaikutteista opettajan ja opiskelijoiden välillä. Opintoja varten tarvitset oman tietokoneen, Internet-yhteyden sekä kuulokemikrofonin tai kannettavan tietokoneen, jossa on kaiuttimet sekä mikrofoni. Voit osallistua kauempaakin, koska opiskelu ei edellytä paikalla oloa oppilaitoksessa. Opetus toteutetaan pääosin tiistai-iltaisin kello 17-20:15.

Opintojesi sisältö ja aikataulu suunnitellaan kanssasi. Suunnitelmassa huomioidaan aiemmin hankkimasi osaaminen sekä koulutus. Koulutukseen kuuluu oppituntien lisäksi itsenäisiä tehtäviä. Opintoihin sisältyy myös käytännön työssä oppimista työpaikalla ja siellä tehtävät näytöt. Voit hakea koulutukseen, vaikka sinulla ei olisi alan työpaikkaa.